Finalment les bicicletes podran circular en ambdues direccions pel Carrer Major

La polèmica de les bicicletes al Carrer Major sembla que arriba al seu fi. L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà a les pròximes setmanes la senyalització viària dels carrers Gomis i Maians, on finalment les bicicletes podran circular en doble sentit, i no en una única direcció com els vehicles motoritzats.
Així es confirmava des de l’Ajuntament a representants del col·lectiu ‘Ontinyent en bici’, que havia demanat un aclariment dels termes en els quals s’ha de produir la circulació de bicicletes en aquests carrers, reunió a la qual assistien la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, el regidor de Policia Local, Pepe Gandia, i representants d’aquest col·lectiu.

Des de l’Ajuntament s’informava que la nova senyalística especificarà que aquestes vies són compatibles per al trànsit de bicicletes, de vianants i de vehicles motoritzats. Des del consistori expliquen que “la col·locació d’aquestes noves senyals també permetrà donar una major cobertura legal a les persones al cas de potencials accidents que pogueren implicar a ciclistes, vianants i/o vehicles motoritzats”.