Fins a quatre consellers presidiran la tribuna d’autoritats en l’Entrada

Fins a quatre consellers han confirmat la seua presència en l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent que se celebrarà aquest divendres a partir de les 18.00 hores. Els titulars són la consellera d’Educació i Cultura, Raquel Tamarit; el conseller d’Economia, Rafael Climent, la consellera de Política Territorial, Obris Públiques i Mobilitat, l’ontinyentina Rebeca Torró i la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez.

A més, en aquest dia tan especial per a la capital de la Vall d’Albaida també seran presents el diputat al Congrés Joan Baldoví i la portaveu de Compromís, Àgueda Micó. Aquestes seran algunes de les autoritats que estaran presents al costat d’alguns noms que ja s’havien donat a conéixer com el de l’Ambaixador d’Uzbekistan, Jakhongir Ganiev, i el Cònsul d’aquesta nació en Espanya, Shukhrat Adilov, que arribaven aquest dijous a Ontinyent acompanyat d’una delegació uzbeka.

En la tribuna situada en la part inferior de la Avinguda de Daniel Gil també s’espera la presència de diferents representants dels ajuntaments de la comarca així com de del món econòmic i social de la ciutat.