Les comparses volen sorprendre el públic amb les disfresses dels Alardos

Les disfresses prendran els carrers aquesta nit, a partir de les 23.30 hores. La nit dels Alardos es caracteritza en la ciutat per la diversió i aquesta no entén d’edats.

Per unes hores, la capital de la Vall d’Albaida sembla que viu el seu particular Carnestoltes. Les temàtiques de les disfresses són secrets ben guardats, perquè cada comparsa vol sorprendre el públic i les altres formacions morocristianes amb l’originalitat, el colorit o l’humor en les seues propostes que canvien any rere any.

Inspiracions en altres cultures, diferents professions, mons de ficció, viatges en el temps i molta imaginació són els denominadors comuns d’aquest divertit acte.

El recorregut és el mateix que el de l’Entrada: avinguda Almaig, Daniel Gil, glorieta dels Moros i Cristians, per tal d’acabar en la plaça de la Concepció. I una de les seues singularitats és que participen moltes persones que no pertanyen a la Societat de Festers, però que se sumen a la festa, fent la seua aportació tan sols per a formar part d’aquesta nit desimbolta.  

Per a totes aquelles i tots aquells que vulguen continuar la festa o viure-la paral·lelament, des de les 00.30 hores, l’aparcament de Paduana acollirà l’actuació de l’orquestra Eufòria.