Fran Navalón, membre de Bou i Corda, se salva d’una greu enganxada a Pamplona

Afortunadament, Fran Navalón, un corredor de Moixent i membre de l’associació Bou i Corda, no ha patit ferides en el “Encierro” de hui en les Festes de Sant Fermín.

Encara que les imatges de l’esdeveniment van mostrar com els pitons del bou van impactar en la seua zona abdominal, la qual cosa va portar als comentaristes de TVE a pensar en la possibilitat d’una banyada, Fran va aconseguir incorporar-se i eixir del recorregut pel seu propi peu, travessant els barrots per a ser atés immediatament pel personal de Creu Roja que esperava després de la barrera.

El comunicat mèdic posterior va informar que només va haver-hi dos trasllats a l’hospital, tots dos per traumatisme i contusió facial, sense cap ferit greu per banyada.

Aquesta notícia va portar alleujament als seus companys de Bou i Corda i Pont Vell, els qui, com cada any, es troben a Pamplona gaudint de les festivitats. Aquestes associacions, juntament amb molts altres aficionats d’Ontinyent, participen activament en els “Encierro”.

La jornada de hui, va acabar sense incidents greus per als corredors d’Ontinyent, permetent-los continuar gaudint de les Festes de Sant Fermín. Els aficionats continuen celebrant i participant en les activitats, mantenint viva una de les festivitats més emblemàtiques d’Espanya.