Gener ja és el pitjor mes, amb 8 morts per COVID

Quan encara queden cinc dies per acabar el primer mes de l’any 2021, gener ja es confirma com el pitjor mes des que es va iniciar la pandèmia pel que fa al número de defuncions registrades a Ontinyent.

Dos noves morts produïdes el diumenge eleven a 8 la xifra en les primeres setmanes de 2021. Cal recordar que l’any 2020 es va tancar amb un registre tràgic de 21 persones que van morir amb vinculació directa amb la COVID-19.

Si el dia 5 de gener encetàvem la fatal llista amb la mort d’una dona de 88 anys, el dia 11 es van succeir dos òbits, un home de 91 i una dona de 80 anys. El 13 continuava el seguici de faltes amb una dona 77 anys. El dia 15 va morir un home de 65 anys i quatre dies després, un altre varó de 69 anys. Pel que fa a les dos defuncions del diumenge passat, es tracta de dos hòmens, un de 75 i altre de 86 anys.

Fins ara el segment més letal causat pel virus era el mes de novembre en què es van anotar 7 defuncions. Gener ja ho ha superat amb una i encara podria afegir-se alguna més en els dies que queden per acabar el mes.