Gonzalo Amador i Iker Barbero renoven amb l’Eset Ontinet

L’Ontinyent Club de Bàsquet ha anunciat dues de les renovacions més per al seu primer equip, l’Eset Ontinet masculí: Gonzalo Amador i Iker Barbero.
El primer d’ells es confirmava aquest dimecres, a través de les xarxes socials del club. Amador és jugador de la casa des de la fundació del club, ara fa quasi 25 anys. No hi havia dubte algú. Hi ha noms que representen per si mateix tots els valors del nostre club i el de Gonzalo Amador és un d’ells. Així, des del club ontinyentí es destaca la temprança, el compromís i el sentiment del jugador local.
Un dia després, dijous, s’anuncia la renovació d’una altra peça imprescindible en l’equip, la d’Iker Barbero. Aquesta serà la quarta temporada del jugador basc a Ontinyent, sent la tercera consecutiva. La seua classe i saber estar en la pista, així com el treball que fa tant dins com fora d’ella, ha convertit a Iker en una persona clau per a l’Ontinyent CB. La seua renovació implicarà també la seua continuïtat com a entrenador de l’escola de bàsquet del club.