Mercadona cedirà el seu pàrquing del carrer Dos de Maig per a la jornada electoral

El pàrquing en superfície de Mercadona del barri de Sant Josep, amb accés pel carrer Dos de Maig, podrà ser emprat lliurement aquest diumenge 23 de juliol per la ciutadania, gràcies a un acord entre l’Ajuntament i l’empresa per tal de facilitar l’estacionament al barri en la jornada de les eleccions generals.

Cal recordar que 15 de les 42 meses electorals han modificat la seua ubicació per poder tindre espais amb aire condicionat en aquesta jornada, per evitar les molèsties derivades de les altes temperatures.

El regidor de Serveis Municipals i Transport Públic, Jordi Vallés, explicava que aquest canvi ha motivat un especial augment de l’activitat al Centre Cívic del carrer José Iranzo, a pocs metres de l’estacionament de Mercadona, raó per la qual s’ha plantejat l’ús públic temporal d’aquest pàrquing.

En total, seran en aquesta ocasió 26.768 els electors i electores que podran exercir el seu vot als propers comicis generals, cridats a participar en els 11 col·legis electorals que es distribueixen pels 3 districtes en què es reparteix la ciutat. El cens es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil a la web eleccions.ontinyent.es

Des de l’Ajuntament s’ha recordat que si alguna persona necessita ser traslladada per a votar, pot sol·licitar-ho el mateix dia de les eleccions al telèfon de Protecció Civil, 962389070, de 9:00 a 13:30 hores i de 16:00 a 19:00 hores.