Grans capitans se sumen al projecte Ontinyent 1931 C.F.

La llista encara és provisional, i podria tindre algunes variacions fins a aquest dissabte, 13 de juliol. Aquest dia, a les 20 hores està previst que es realitze la presentació del nou club, l’Ontinyent 1931 C.F., una entitat que sorgeix com a projecte de ciutat per a intentar recollir el testimoni de l’Ontinyent C.F. en procés de liquidació i extinció. Si la nòmina d’exjugadors de l’entitat del Clariano es confirma, segurament, serà una altra gran reunió de jugadors emblemàtics que van defensar els colors de l’Ontinyent al llarg de la seua història.

Fins ara han confirmat la seua presència en l’acte noms tan rellevants com Juan Moreno i Toni Úbeda, entre els veterans que van aconseguir els ascensos i van jugar diverses temporades en Segona Divisió. També Olivella, Roberto Mollà i Penadés ‘Guerini’, jugadors que acumulen registres inigualables vestint la samarreta (aleshores blanca).

Succeint en èpoques posteriors també han donat el seu suport altres grans capitans com a Aliño i Bataller. Tots ells formen part de l’elenc de jugadors locals que van ostentar el braçalet de l’equip com a capitans.

Però a més dels ontinyentins, oriünds o residents, també cal apuntar la visita d’altres grans noms que han donat resposta a la trucada del nou Ontinyent 1931 C.F. És el cas de l’alcoià David Porras o d’un dels capitans més emblemàtics de l’última època, Raúl Muñoz. Entre els quals encara poden confirmar la seua presència cal anotar als germans Fede i Ramón Marín.

PRESENTACIÓ

L’acte de presentació del projecte (en el Centre Cultural Caixa Ontinyent) servirà per a donar a conéixer els principis d’aquesta nova entitat que prendrà part en la competició la pròxima temporada en l’última de les categories, la Segona Regional.
Amb tot, el projecte ja ha despertat l’expectació i el suport entre afeccionats i penyes de l’Ontinyent C.F. que han manifestat el seu suport a la iniciativa. Es donarà a conéixer la Carta de Valors que planteja del club des del moment de la seua constitució. I també es presentaran oficialment els equipatges amb els quals es debutarà el mes de setembre. Així mateix sorgiran els noms de les persones que estaran al capdavant de la directiva en aquesta etapa inicial del club.

Hi haurà reconeixements per a la gent que ha sigut important en la història del futbol a Ontinyent i per als propis afeccionats.

CARNETS

Una de les demandes més sol·licitades per l’afició, la venda de carnets de soci, es començarà a materialitzar en el propi acte ja que està previst que en l’hall del Centre Cultural Caixa Ontinyent s’expedisquen els primers abonaments per a la pròxima temporada. Cal recordar que els preus tindran un caràcter popular i oscil·laran entre els 10 euros de General, 20 euros Tribuna i Carnet Or per a aquells socis que decidisquen realitzar una aportació generosa per a finançar el funcionament de l’entitat.

El club encara està a l’espera que existisca una resolució per part de l’Ajuntament per a aconseguir, tal com ha sol·licitat, la gestió de l’estadi municipal El Clariano.