Ha de recuperar-se el nom de l’Ontinyent C.F.?

L’assemblea que ha convocat l’Ontinyent 1931 C.F. per aquest dissabte 14 de gener a partir de les 10:45 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent inclou un punt en el qual s’informarà als socis sobre els criteris a establir i el procés que s’haurà de seguir, si procedeix, per a fer una consulta que determine si l’actual club recupera el nom de l’antic Ontinyent C.F. o manté el que té des de la refundació en 2019.

Això serà possible perquè els serveis jurídics de l’Ontinyent 1931 C.F. van realitzar les gestions oportunes per rescatar la marca de l’Ontinyent C.F. una vegada es va donar per extingida, legalment, l’anterior entitat als organismes oficials.

Cal recordar que el nou club va ser inscrit, de primeres, amb el nom de Ciutat d’Ontinyent C.F. i, posteriorment, va canviar de manera legal per equiparar la nomenclatura oficial amb la marca d’Ontinyent 1931 C.F. amb la qual es va donar a conèixer.

L’anterior assemblea, la de l’estiu, ja va llançar la possibilitat de crear una consulta per a que els socis puguen pronunciar-se a favor de mantindre l’actual denominació o recuperar la històrica.