Ontinyent reobrirà divendres l’accés a la ciutat per la CV-650

L’Ajuntament d’Ontinyent reobrirà en la vesprada d’aquest divendres l’accés a la ciutat per la carretera CV-650, la coneguda com a ‘carretera de València’, que només mantenia el sentit d’eixida des de l’inici el passat mes d’octubre de les obres de millora de la comunicació del nucli urbà amb el polígon de Sant Vicent.

Els regidors de Territori, Óscar Borrell, i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, visitaven aquest dimecres l’actuació, que està ja a la seua recta final, i que compta amb una inversió de prop de 400.000 euros, subvencionada al 50% per Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Borrell destacava que l’actuació “és una obra d’una magnitud considerable, amb murs de fins a 6 metres per contenir els talussos, i que suposarà una millora en la comunicació amb el polígon industrial per a vianants i ciclistes”.

En concret, les obres inclouen la creació d’una vorera per a bicicletes i vianants; millores en els paviments dels vials; ampliació de la xarxa d’aigua potable; soterrament de la línia de telecomunicacions existent; ampliació de l’obra civil d’enllumenat públic; i millores en la senyalització del polígon i la carretera.