Sorpresos ‘in fraganti’ quan anaven a assaltar una caseta

No sempre les accions delictives acaben en robatori en el disseminat. De vegades, la casualitat, la sort o l’atreviment dels propietaris per plantar cara eviten el fet. Així va ocórrer ahir a una partida del terme municipal, concretament al Camí dels Tarongers.

Un veí va sorprendre ‘in fraganti’ uns individus que, aparentment, es disposaven a assaltar la seua caseta. Els suposats lladres havien foradat la tanca protectora de la parcela i ja havien accedit als bancals propietat del veí. Aleshores els individus van decidir emprendre la fugida i desistir del seu propòsit.

L’afectat va posar en coneixement de les forces de seguretat el que havia passat. Ràpidament es van desplaçar fins a tres vehicles de la Policia Local. Al tractar-se d’una zona del disseminat es va donar part a la Guàrdia Civil que també es va personar en el lloc dels fets. Eren, aproximadament, les 19:35 hores de la vesprada. Es va muntar un dispositiu i es va realitzar una batuda per tots els camins i bancals de la rodalia amb l’objectiu d’identificar els individus que havien fugit. Després de més d’una hora d’operatiu, es va posar final al mateix sense haver aconseguit detindre als pressumptes lladres.