Hi haurà cimera entre el tèxtil i Festers per les dates de les Festes

Serà, previsiblement, en la segona quinzena del mes de gener, una volta passada l’època de la Fira de Frankfurt tan important per al sector de la indústria del tèxtil i, per altra banda, mentres la Societat de Festers ultima els detalls de la programació del Mig Any que arrancarà a principis del mes de febrer.

Per a eixa segona quinzena del mes en curs està prevista una cimera entre representants de la principal activitat econòmica de la nostra zona i de la Societat de Festers. L’objectiu de l’encontre serà presentar, oficialment, la proposta que planteja la indústria del tèxtil per a deixar establides les dates de celebració de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent sempre al voltant del tercer divendres del mes d’agost que seria quan tindria lloc, cada any, l’Entrà.

La proposta haurà de ser traslladada a la junta de govern que, si ho estima pertinent, es pronunciarà a favor o en contra. En cas positiu deurà obtindre el suport de dos terços dels assistents, amb un quorum de participació en la mateixa junta del mateix percentatge de dos terceres parts. Després, per a continuar la seua validació hauria de traslladar-se a les 24 comparses i per a que anara endavant necessitaria el suport del 80% de les formacions, és a dir almenys 19 comparses.