Ha faltat Miguel Pascual ‘Sabata’, un dels grans davantares de la història de l’Ontinyent

Nascut a Cocentaina en 1940, Miguel Pascual Valor, conegut futbolísticament com ‘Sabata’ es va fer jugador al Mestalla i, fins i tot, va arribar a debutar amb el primer equip del València C.F. en un partit amistós. Però Miguel Pascual es va donar a conèixer a l’arribar a Ontinyent on va integrar un dels equips legendaris de l’Ontinyent C.F., aquell onze que a principis dels anys 60 del segle passat va assolir la Segona Divisió.

En la categoria de plata Miguel Pascual va formar part d’aquell conjunt que va militar entre 1963 i 1965 en eixa segona divisió del futbol espanyol juntament amb noms com Moreno, Bisbal, Úbeda… passejant el nom de la ciutat per tota Espanya. En 1967 va fitxar pel Deportivo Alcoyano on va continuar la seua trajectòria futbolística convertint-se en el gran davanter de referència de l’equip peladiller i el seu màxim golejador històric.

Miguel Pascual sempre va estar vinculat al futbol i, després de la seua retirada, va ser un dels principals promotors de l’escola de futbol de l’Ontinyent, fent-se càrrec d’entrenar molts equips de les categories inferiors. Miguel Pascual tenia 81 anys i la seua missa funeral es celebrarà demà dissabte a les 11 hores en la capella del Tanatori d’Ontinyent.