Ha mort Antonio Vidal, ‘el Ñoño’, delegat històric de l’Ontinyent

Un mal dia, sens dubte per al futbol local. El mateix dia en què hem conegut la mort del mític porter de l’Ontinyent C.F. Juan Moreno, també acaba de trascendir altra defunció molt sentida per a la parròquia blanquinegra. Es tracta del delegat de camp Antonio Vidal Llácer, ‘el Ñoño’ qui ha faltat a primera hora d’aquesta vesprada a l’edat de 74 anys.

Antonio Vidal ha estat 38 anys al servei del principal club de la ciutat. Primerament com a delegat de l’Ontinyent C.F. i ara, recentment, ocupant les mateixes tasques en l’Ontinyent 1931 C.F. quan jugava com a local. Ell sempre havia manifestat que l’estadi municipal El Clariano “és com la meua caseta, ací passe més temps que a ma casa”, i allà acudia diàriament per a mantindre la infraestructura sempre a punt.

El passat 16 de maig la directiva de l’Ontinyent 1931 C.F. va voler retre-li un merescut homenatge abans de disputar-se el partit contra el Villena, en el primer encontre en el que els aficionats podien tornar a les grades després de les retriccions dels últims mesos per la COVID-19. Aquell diumenge, un emocionat Antonio Vidal, rebia davant de tota la seua família una camiseta de l’equip i l’ovació de les prop de 500 persones que aquell dia havien retornat a l’estadi.

El seu nom estarà per sempre associat als dos clubs i equips amb domicili social al Clariano i amb els quals sempre ha treballat en Tercera divisió, en Segona B o en les categories regionals com era el cas de les últimes temporades des de la refundació de l’entitat.