Ha mort Juan Moreno, el més gran porter de l’Ontinyent C.F.

Era sens dubte el nostre Di Stefano, Kubala o Puchades. El jugador més gran que simbolitzava la glòria dels millors temps de la història de l’Ontinyent C.F. Hui ens ha deixat a l’edat de 86 anys Juan Moreno, el mític porter de Segona Divisió que va defendre la camiseta del equip de la ciutat en l’època dorada dels anys 60 i va ser capità i referent per a tota una generació de futbolistes i d’aficionats.

Juan Moreno va nàixer a La Roda en 1934 i va arribar al Clariano en l’any 1959 procedent del Portuarios, un equip filial del Levante. A la nostra ciutat es va establir amb la seua família, va arrelar i, a més, va protagonitzar la dècada prodigiosa del futbol ontinyentí. Va aconseguir els dos ascensos a la categoria de plata, als anys 1963 i 1968. Finalment es retiraria de futbol en 1972 després de deixar un record inesborrable en la retina de tots aquells que el van vore jugar.

A la imatge Juan Moreno, porter titular en el partit històric de La Condomina on es va aconseguir el primer ascens front a l’Hispania d’Almeria. El porter de l’Ontinyent va treballar de valent per fer bo el gol de Bisbal i materialitzar aquella gesta.

La marca del seu nom ha quedat lligada per a sempre a Ontinyent. De fet, a la presentació de l’Ontinyent 1931 C.F. en juliol de 2019, el nou club succesor de l’Ontinyent C.F. va voler retre-li un homenatge obsequiant-lo amb el primer carnet de soci de la nova entitat.

La cerimònia de l’últim adéu a Juan Moreno serà demà divendres a les 11:30 hores a la capella del Tanatori d’Ontinyent. A les seues instal·lacions estarà de cos present a partir de hui dijous a les 13 hores. Descanse En Pau.