‘Harvest Moon’, una proposta musical que rememora els anys 60, 70 i 80

‘Caçatalents’, el podcast de l’Ontinyent més creatiu torna aquesta setmana amb un nou lliurament. Aquesta vegada la música torna a ser la protagonista d’aquest sisé capítol. Per a això parlem amb Joe Revert i Mireia Belda, dos joves de vint anys que han llançat el seu primer projecte musical junts: ‘Harvest Moon’. Un duet que versiona temes de Pink Floyd, The Rolling Stones, The Beatles, Neil Young, Supertramp, però també bandes espanyoles com Leiva, Morgan i Quique González. “Joe tenia la seua banda (Hermano Salvaje) i jo fa relativament poc que cante, però vam començar a fer concerts al setembre amb un parell de temes i al desembre vam decidir posar-li nom a la banda”, conta Mireia, vocalista de la formació.

La cultura musical de tots dos naix de diferents arrels. Joe porta des dels dotze anys (bateria) pujant als escenaris amb els seus germans, primer com ‘Zero Koma’ i ara amb ‘Hermano Salvaje’. En el podcast també es fa un repàs de com eren aquells primers concerts en sales, on no li deixaven tocar per ser menor d’edat. Mireia, no obstant això, va començar a formar-se en cant després que Joe la convencerà de què tenia un talent molt preuat: una veu dolça i onírica que funciona molt bé en els concerts.

Des que van fer la seua primera actuació en el restaurant Due d’Ontinyent, les seues versions han sonat per terrasses i sales de música de diferents localitats. La curiositat de Joe pel món de les cançons, permet que en els seus concerts puguem escoltar des dels acords d’una guitarra fins al so d’un bombo, una pandereta i una harmònica. És per això que Mireia el crida com a “home orquestra”.

Ara volen madurar les seues cançons per a tornar amb més força a l’estiu amb un repertori millorat i, no descarten convertir les seus covers en un disc en un futur pròxim. No et perdes el sisé lliurament de ‘Caçatalents’ aquest dissabte a partir de les 12.00 hores en els nostres principals canals: web (www.periodicontinyent.com), Instagram, Facebook i YouTube (El Periòdic d’Ontinyent). Si tens un talent i creus que ha de ser contat no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres en l’adreça electrònica: periodicontinyent@periodicontinyent.com