La Fira d’Estudiants posa punt final a la VI Setmana Pedagògica d’Ontinyent

Una multitudinària ‘Fira de l’Estudiant’ posava punt final aquest matí a la programació de la VI Setmana Pedagògica d’Ontinyent i IV Universitat de Primavera, que hi ha inclòs als últims dies diverses activitats organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació Campus Ontinyent, la Universitat de València i Caixa Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor d’Educació, Óscar Borrell, i una ampla representació de regidores i regidors de la corporació, visitaven una fira per la qual passaven centenars d’estudiants procedents de tota la comarca. Una edició que l’alcalde destacava com “una cloenda perfecta a la Setmana Pedagògica, i el retorn d’una activitat de gran interés que no s’havia pogut fer als últims anys a causa de la pandèmia”.

En aquesta edició s’ha comptat amb un total de 41 estands informatius, on exposaven la seua oferta formativa la totalitat dels centres d’FP i instituts de la comarca, així com altres de l’Alcoià, el Comtat i la Canal de Navarrés; així com diverses universitats; el Centre per a Persones Adultes Sant Carles; el Centre d’Inserció Sociolaboral “El Rogle”; el Consell Local de la Joventut; acadèmies d’Idiomes i, per primera volta, l’extensió pròpia d’Ontinyent de l’Escola Oficial d’Idiomes “Empar Granell”. A més, les regidories de Dona i Igualtat i de Joventut han participat també a la fira amb un estand.

Altra de les novetats destacades ha estat la presentació del nou cicle en el IES Pou Clar que es posarà en marxa: Tecnic Obres d’Interior, Decoració i Rehabilitació. Es tracta d’un nou modul de FP vinculat al sector de la construcció, que s’ha posat en marxa atenent a les demandes rebudes a Ontinyent per l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida.

El regidor d’Educació destacava l’elevada xifra d’expositors registrada en una activitat “que hem pogut dur a terme en un lloc cèntric i atractiu, una cita on hem posat a disposició de l’alumnat una ampla oferta, i que és un orgull que ens haja servit per posar el punt i final a esta VI Setmana Pedagògica”, concloïa.