L’Eset a per totes, per a no
perdre les opcions d’ascens

A l’Eset-Ontinet masculí se li complica el pas a la Fase Final per aconseguir l’ascens a Lliga EBA. Una victòria el diumenge, davant del CBC Manises-Quart, els donaria alé. Per contra, una derrota no sentenciaria a l’equip del Martínez Valls Bàsquet, però sí que ho deixaria contra les cordes, en una situació més complicada. I és que l’Eset perdia en l’última jornada a casa del Miarco Petraher.

Ho feia després d’un gran partit que es decidia a la pròrroga. Als de Saúl Blanco se li sumaven un inici molt roín en el primer quart, una pista amb condicions qüestionables  i algunes decisions arbitrals discutibles. L’Eset va ser superior en tres del quatre quart. A més, l’equip finalitzava l’encontre amb l’expulsió per acumulació de faltes de Pablo Iborra i Jorge Soler, i sense Sergio Gómez, que sofria una pujada en el bessó. Malgrat el treball de l’equip, el Petraher s’emportava la victòria.

Per això, l’encontre del diumenge serà crucial. El partit, en el qual l’Eset rebrà al líder, se celebrarà a les 19.00 hores, en el pavelló ‘Fernando Rubio’, del col·legi La Concepción. L’Eset-Ontinet  femení començarà el dissabte per la vesprada les eliminatòries per aconseguir també l’ascens de categoria. Les jugadores de Javier Barberà s’enfrontarà en octaus de final al CDSC Godella.

El primer encontre serà aquest dissabte, a les 18.00 hores, en el pavelló ‘Fernando Rubio’. Aquests play-offs es juguen amb partit d’anada i tornada el mateix cap de setmana, per la qual cosa el diumenge, l’Eset, es traslladaran fins a Godella, per a disputar el segon encontre. Serà a les 16.00 hores en el pavelló municipal de Godella. Pel que fa al rival, cal destacar que és un dels equips forts d’aquestes eliminatòries, ja que va quedar primer de grup, sense cap derrota.

Recordar que l’Eset-Ontinet femení també va quedar líder invicte del seu grup. Des del Club Martínez Valls Bàsquet es fa una crida a l’afició per donar suport a aquests dos equips. L’ambient en els últims partits jugats a casa ha sigut immillorable. Els equips Eset-Ontinet s’enfronten a un cap de setmana on necessiten el suport i la força del seu públic. Així, el diumenge, per al partit del sènior masculí de Nacional, que es juga l’ascens a Lliga EBA, es comptarà amb l’ambientació de Zouk Boss com a DJ i del grup de cheerleaders del Centro de Danza Ópera.

Final de temporada

El sènior masculí de Preferent finalitzarà la temporada aquesta vesprada, a les 19.00 hores, en el pavelló del poliesportiu d’Ontinyent. L’equip del Martínez Valls Bàsquet s’enfrontarà en aquest últim encontre al CB Jorge Juan de Novelda.