Patricia Folgueras, nova secretaria general del PSPV d’Ontinyent

L’assemblea dels socialistes d’Ontinyent ha aprovat aquest dijous 28 d’abril, per unanimitat, la nova executiva de l’agrupació local. Patricia Folgueras serà la nova secretària general. Rebeca Torró dona el relleu a Folgueras. L’actual secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum ostentarà la presidència de l’agrupació. Jaime Peris, actual director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura de la Conselleria de Sanitat, serà el vicesecretari general i Paco Pons, el secretari d’organització i atenció a la militància.

A l’executiva s’incorporen nous militants, com ara Salvador Borrás, responsable de l’àrea d’Educació, Gestió del Talent i Justicia Social, i Enrique Montesinos, Acció Territorial i Política Municipal. L’executiva dels socialistes d’Ontinyent combina cares noves amb militants amb experiència com M. José Soto, responsable d’Igualtat i Participació Ciutadana i Enrique Mollà, que s’encarregarà de l’àrea de Benestar, Consum i Relacions Internacionals.

Patricia Folgueras és militant del PSPV-PSOE des de l’any 2009. Folgueras ha tingut responsabilitats municipals, ja que va ser regidora de sostenibilitat durant la legislatura 2015-19. Orgànicament, va ocupar la secretaria de Política Municipal de l’anterior executiva. És mestra de primària al CEIP Bonavista, on ha format part de l’equip directiu del centre durant disset anys.

En paraules de la nova secretària general del PSPV-PSOE local: “Tinc moltes ganes de treballar per la ciutadania i que les idees socialistes tornen a estar representades a l’ajuntament. És possible un altre model de ciutat, un altre estil de govern i això és el que anem a proposar-li als ontinyentins i ontinyentines. Aquesta ciutat necessita una esperança cap al futur i en això estem treballant ja”.