Hermano Salvaje, Lemons i Laborde entre els nominats als Premis Tresdeu

Arranca la quarta edició dels Premis Tresdeu i el talent d’Ontinyent torna a estar present en uns guardons que aquest any compten amb 248 nominats. I és que la música ontinyentina s’ha convertit en un dels plats forts d’aquesta nova edició.

Concretament, a la categoria de ‘Millor llançament musical‘ trobem fins a cinc bandes formades íntegrament o parcialment per veïns i veïnes de la nostra ciutat: Lemons per Volverá a salir el solHermano Salvaje i el seu homònim Hermano SalvajeLaborde per Valverdina que ha estat una col·laboració conjunta amb les artistes Rare i Vampirita, Lisasinson per Perdona Mamá i, finalment, la batucada Baketà Reggea Fusion (Albaida-Ontinyent) que compta amb dues nominacions: La Moneda i Nova Estació, un tema amb Mireia Vives.

Tanmateix, la música no es l’única protagonista, a la categoria de ‘Millor format per a ràdio i televisió‘ trobem el podcast Parlar per No Callar, una producció que va nàixer fa mig any de la mà de Gonzalo Borredà i Tono Calabuig. Un programa divertit, atrevit i descarat on la naturalitat en les converses està servida. A més a més, l’ontinyentina Beatriu Casanova ha participat en el videoclip Formentera-València, un single del grup valencià Pupil·les , que ha estat nominat a ‘Millor llançament musical’.

Les votacions estaran obertes fins al pròxim 30 de gener, moment en què els resultats passaran a un jurat format per expertes i experts, els quals decidiran d’entre els 5 finalistes de cada categoria els guanyadors i guanyadors finals. En concret, hi ha sis candidatures: a millor contingut per a xarxes socials, contingut per a ràdio i televisió, arts plàstiques i escèniques, llançament musical, espectacle de música en directe i millor iniciativa social i ciutadana. L’entrega de premis tindrà lloc pròxim dijous 10 de febrer a la sala La Mutant, a València. Serà en eixe moment quan es desvelaran
els guardonats a través d’una gala presentada per la comunicadora i humorista Saray Cerro.