Hermano Salvaje llançarà un nou àlbum

Hermano Salvaje ha començat 2023 confirmant el llançament del seu pròxim treball. “Estem creant el segon àlbum de la banda, que es realitzarà sota la producció de Ferran Gisbert, que acaba d’obrir el seu propi estudi de producció a Ontinyent”, avancen.

A més a més, ja s’han confirmat actuacions en ciutats de primera línia com Madrid, Mallorca i Bilbao. Són les primeres, però no les úniques, ja que a poc a poc la seua agenda s’anirà tancant, en el que és un any prometedor per a la banda ontinyentina.

El primer lloc destacat, en el qual saltaran a l’escenari els germans Revert Valls, serà el Café Club Es Gremi, a Palma, el divendres 3 de febrer, i ho faran amb el grup Ombra. “Portem un directe en el qual es mostra la singularitat de la nostra música i, amb això, esperem que el públic puga experimentar l’essència de la banda”.

Una altra de les cites marcades de manera especial en el calendari de Hermano Salvaje serà el 3 de març, en el Teatre Barceló de Madrid. Es tracta d’una ocasió única, ja que el concert, en el qual els ontinyentins comparteixen cartell amb la banda Playa Cuberris, servirà per a presentar el desé aniversari del festival Montgorock. Un aperitiu d’excepció per a l’hora de la veritat: el festival, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny, a Xàbia, on el públic vibrarà amb els ontinyentins i amb un cartell d’excepció.

No acaben ací les cites amb el seu públic. Encara estaran ressonant les notes del concert de Madrid, quan Carlos, Jaime i Joe posaran rumb a Bilbao, on actuaran l’endemà, el 4 de març. La banda de rock ontinyentina torna a la capital biscaïna, a la sala Azkena Bilbo, a donar-ho tot, compartint vetlada amb els també rockers, Supercremalleras.

Una agenda que va omplint-se de cites interessants, en una gira carregada de novetats i molt de rock&roll.