Hui la ITV està de vaga i sols presta serveis mínims

Hui dimarts la ITV de tota la Comunitat Valenciana està de vaga, inclosa la d’Ontinyent.

Després d’una reunió ahir del comitè de vaga amb l’empresa pública que gestiona el servei, Sitval, la vaga continua amb les previsions. Així, hui, 12 de març, les instal·lacions d’ITV tan sols atendran serveis mínims, a vehicles que presten serveis públics amb cita.

Els representants dels treballadors expliquen que “ens han informat que continuen intentant desbloquejar la situació i poder pagar l’acord d’homogeneïtzació, que permetrà unificar el pagament dels sous, segons les categories, en tota la Comunitat Valenciana. Ens han comunicat que esperen tindre’l en un parell de setmanes”.

Un dels punts que s’ha posat sobre la taula és que “fins que no s’abone l’acord d’equiparació salarial, no signarem cap altre acord amb l’empresa”, expliquen.

A la plantilla també li preocupa que “l’administració i el sector públic s’han negat a autoritzar les borses extraordinàries d’ocupació que farien falta per a millorar el servei”.

Per tant, els representants dels treballadors conclouen: “Després de la reunió seguim igual que al principi, sense solució clara ni dates, i ens han dit que ens continuaran informant”.

De moment, a Ontinyent no hi ha previst cap dia més de vaga, mentre que a la província d’Alacant és indefinida, tots els dimarts i dijous.