Iberdrola tria a estudi{H}ac per a dissenyar les seues noves tendes

Iberdrola ha triat l’estudi de l’ontinyentí José Manuel Ferrero, estudi{H}ac, per a desenvolupar la nova imatge de les Concept Store que la hidroelèctrica té previst obrir en tota Espanya. L’estudi del ontinyentí JMFerrero va ser convidat a participar en el concurs al costat d’altres 3 estudis, sent el seu el triat.

Les noves Concept Store d’Iberdrola plasmen quatre dels valors més importants del reposicionament comercial de la companyia: Més simple, més transparent, més a la teua mesura, més a la teua energia. Seguint amb el disseny a mesura, base de la filosofia de estudi{H}ac, “executem el concepte del nou disseny de les tendes d’Iberdrola, denominat ‘Iberdrola l’energia feta a mesura’. Els interiors transmeten simplicitat i ordre per a poder respondre a les noves propostes comercials i comunicar-les d’una manera més senzilla, mostrant així el gran ventall de serveis que la companyia ofereix”, expliquen des de l’estudi. “Per a açò, primer s’ha cercat una paleta de materials on la simplicitat de textures i els colors donen forma arquitectònica als espais d’una forma fàcil, però potent alhora. Formes simples, envolupants i còmodes, però amb un punt d’avantguarda, són les característiques a les quals respon tot el mobiliari proposat per a generar cada zona de les tendes”.

Iberdrola tria a estudi{H}ac per a dissenyar les seues noves tendes El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

Les necessitats del client “són diferents i per açò la tenda va a respondre d’una manera molt a la teua mesura, per a adaptar-se a cadascun d’ells, oferint-li la millor proposta que cobrisca aquestes necessitats”. L’energia, “tan important en la imatge corporativa d’Iberdrola, s’ha treballat en el color. Hem seleccionat el color groc i blau com a punts de color que s’han treballat en algunes de les zones per a donar més caràcter i diferenciació als serveis”, afigen.

La primera tenda en la qual s’ha aplicat la nova imatge ha sigut la de València. Prompte vindran les de la resta del país.