Mullor cessat, i l’Ontinyent negocia amb Parras

L’Ontinyent CF ha comunicat aquesta vesprada que ja no compta amb els serveis de Miguel Ángel Mullor i que, per tant, deixa de ser l’entrenador del primer equip de l’entitat.

La decisió es pren després de la derrota d’ahir diumenge front al Villarreal B per 1-2 al Clariano. L’Ontinyent només ha pogut sumar 3 dels últims 18 punts en joc i ha caigut de la segona posició que va ocupar a l’inici de la temporada fins la 14, trobant-se ara mateix a 2 punts del descens directe, línia que marca el Teruel. Les baixes continuades en els principals jugadors de cada línia i tindre una plantilla prou justeta explicarien les causes de la devallada patida a l’últim mes de competició on també es va quedar fora de la Copa.

A l’espera de decisió final sobre el substitut per part del club, tot apunta a que Vicente Parras podria ser l’home elegit per tornar a entrenar l’equip blanquinegre, després d’haver abandonat l’entitat al finalitzar la temporada passada. L’ex entrenador ha estat hui negociant a les oficines del Clariano amb els responsables de l’entitat.

Es podria repetir, per tant, la història de l’any passat amb el ball d’entrenadors i els dos mateixos protagonistes. Si, amb l’arribada del grup inversor Élite Sport liderat per Rodney Meaker, Mullor abandonava l’equip després d’haver-lo pujat a 2ª B i arribava Parras, ara de nou sembla que els nous inversors, del grup americà SAME, tindrien la intenció de confiar en el mateix entrenador que va situar l’equip en cinquena posició l’última temporada.

Amb tot, primerament s’haurà de liquidar el contracte de Mullor i que Parras accepte l’oferta i les condicions, un extrem que encara no està del tot clar. El club ha anunciat que prescindeix de Mullor a través de la seua web, abans de comunicar-li-ho personalment a l’interessat. “El Club i el tècnic continuen en negociacions per a la rescissió segons els termes establerts en el seu contracte, el que com a professionals i home de bé, s’ha de respectar accelerant el procés i que l’equip esportiu es veja el menys afectat”, ha explicat el club a la web. Prèviament, durant la vesprada, el representant del grup inversor, l’argentí Juan Piñeri, i el secretari tècnic, Luis Miguel Garrido, havien mantingut una reunió amb Mullor per avançar-li la seua intenció de prescindir del seus serveis. Pel matí ja havien començat les negociacions amb Vicente Parras.