‘Insurrecte’, el nou treball del cantautor Andreu Valor

Aquest és el seu vuité treball discogràfic del cantautor contestà el qual veurà la llum a febrer de 2020. Segons afirma Andreu, “és un treball diferent i experimental. Hem hagut de beure de noves tendències sonores i estem il·lusionats amb el resultat. Per aconseguir arribar fins on hem imaginat, hem obert un projecte de micro-mecenatge perquè la gent que sempre ens ha seguit ens ajude a fer-lo possible”.

Per a ell ser cantautor és molt més que un gènere, “és conéixer i descobrir-me dins del món que habite, empatitzant, sensibilitzant cada emoció i tractar de compartir cada sensació a través de la cançó i això significa que  cantar a la vida és cantar a les coses belles i no tan belles i llavors la crítica social també està present”. Així, en el seu nou treball, ‘Insurrecte’, “significa posicionar-se en contra del poder. Tracta d’aquesta idea on les persones és normal que no cridem, ni reivindiquem en aquell món ideal de la justícia social. Com que això no ocorre i hi ha abusos constants, una part important de les meues lletres viatgen necessitades de cooperació social, solidaritat i humanitat”.

Als últims temps, el cantautor ha compaginat la seua feina en la música amb col·laboracions en la televisió, “la veritat és que ha sigut una etapa intensa, compaginar les dues coses, però molt gratificant alhora. Considere que m’ha ajudat molt a enfrontar-me als meus temors i vergonyes i això dóna seguretat”, comenta.