Les empreses tèxtils tornen de Frankfurt amb dos anuncis: Taula del tèxtil i Textilhogar

Hui tanca les seues portes la fira Heimtextil 2020, la cita más important del sector tèxtil a nivell internacional. Un total de dotze empreses d’Ontinyent i 31 de la Vall d’Albaida posen hui divendres el punt final a la seua participació al certamen que s’ha desenvolupat al llarg de tota la setmana a Alemanya.

I ho faran amb dos grans anuncis. El primer, de la mà del President de la Generalitat, Ximo Puig, que per primera vegada visitava la fira tèxtil de Frankfurt. El Molt Honorable ha avançat la creació d’una Taula del Tèxtil, una iniciativa en la qual participaran les conselleries implicades i altres entitats públiques i que tindrà com a objectiu crear un espai de diàleg i agilitzar els problemes i inquietuds del sector valencià.

D’altra banda, el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, ha confirmat al marc de Heimtextil, una notícia que ja s’havia avançat a finals de l’any passat: la Fira torna a València. La pròxima edició de Textihogar no tindrà lloc a Madrid, com ha ocorregut als últims anys, sino que ho farà de nou en el marc de Fira València. Serà dins de les dates de la fira Hábitat.