Jaime Peris, nou director general d’Infraestructures Sanitàries

La sessió del Consell de hui divendres acaba de ratificar el nomenament de l’ontinyentí Jaime Peris com a nou director general d’Infraestructures, d’Alta Tecnologia i Inversions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ximo Puig incorpora així a l’organigrama del seu govern l’advocat que, a l’últim any, ha exercit com a cap de gabinet de la Conselleria de Sanitat. Precisament ha estat la consellera Ana Barceló qui ha proposat al president de la Generalitat el nomenament de Peris en substitució de Carmelina Pla.

La Direcció General d’Infaestructures d’Alta Tecnologia i Inversions exerceix les competències en matèria d’instal·lacions i s’ocupa també del seu manteniment. Així mateix també, dins del seu àmbit, es troba la gestió de les inversions, la logística i subministraments. D’altra banda té com a objectius aconseguir l’equipament tecnològic innovador i la coordinació dels projectes europeus als quals accedeix la Conselleria.

Jaime Peris va ser regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent entre els anys 2015 i 2019, ocupant en primer lloc l’àrea dels Serveis Socials per a passar després a la regidoria de Territori amb competències sobre Urbanisme. Després de separar el seu camí del de Jorge Rodríguez s’ha mantingut al PSPV, incorporant-se a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, primerament com a assessor jurídic i, posteriorment, com a cap del gabinet de la consellera Ana Barceló.