Javier Cabedo, vicepresident de la Junta Directiva de la CEV (València)

El president de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), Javier Cabedo, ha estat triat pels òrgans de govern de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) com a vicepresident de la Junta Directiva Provincial de València. Igualment, seran vicepresidents, Cristina Plumed, presidenta de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) i Juan Pablo Tur, president de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor (FAES). Aquests nomenaments han estat aprovats en la reunió celebrada per la Junta Directiva de CEV-València, el dimecres 16 de febrer en la seu de CEV.

La presidenta de CEV València, Eva Blasco, ha incidit en la necessitat de treballar per a enfortir “la vertebració i cohesió territorial de la nostra província” de la mà d’organitzacions territorials com ASECAM, COEVAL i FAES.

Des de COEVAL es vol destacar la importància que té aquesta elecció de Javier Cabedo per a aquesta vicepresidència de CEV València, ja que dona visibilitat a un model d’associació empresarial comarcal i intersectorial que cada vegada té major força en la Comunitat Valenciana. Igualment, suposa un important reconeixement al treball que desenvolupa COEVAL en benefici tant de les seues empreses associades, com de la comarca de la Vall d’Albaida.