El CAVA obté 13 pòdiums al Cross d’Alcoi i un segon lloc a l’autonòmic Sub23

El passat cap de setmana els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van participar en diverses competicions en pista coberta i camp a través. A València es va disputar el campionat autonòmic sub23, en el que Jéssica Julià va aconseguir el segon lloc en la prova dels 800 llisos i va millorar la seua marca personal en la distància. En l’autonòmic sub18 Pablo Ramírez millorava la seua marca personal fins a deixar-la en 7”50, mentre que José Rubio feia 4’48”37 als 1500 llisos, Alba Sarrió corria en 1’06”25 els 400 llisos i Eva Tormo saltava 1,41 metres en alçada.

Al cross d’Alcoi participaren 34 atletes i s’obtingueren 13 pòdiums, amb els triomfs de Ferran Reig en sub16, Noa Asensio en sub10, Roger Pla en sub18, Óscar Francés en sub20 i M. Carmen Baldó en master. Arribaren, en segon lloc, Núria Gómez en sub12, Pau Bermúdez en sub10, Nacho Pastor i Rosa Baldó en master i Rubén Revert en sub18. Per últim, aconseguiren el tercer lloc Lia Asensio en sub10, Ulises Ávila en master i Marc Silvestre en sub20.

Orlando Ortega torna a competir.

El sots-campió olímpic Orlando Ortega tornava a la competició després de més de mig any inactiu, període en el qual s’ha hagut de recuperar de les lesions que li vam impedir competir a Tòquio i del cop moral que va suposar no participar en els Jocs Olímpics. Amb diversos canvis durant aquest temps, Orlando es posava altra vegada el dorsal a la ciutat de Lodz, Polònia, el passat 11 de febrer, després d’haver passat feia pocs dies el coronavirus. Al meeting polonés va demostrar que encara està lluny del seu millor moment de forma, en córrer les semifinals de les 60 tanques en 7’87” i la final en 7’76”, en la que va acabar sisé.

Pocs dies després, el 14 de febrer tornava a competir a França, on aconseguia rebaixar la marca de la temporada fins a deixar-la en 7’71”. Orlando intentarà continuar millorant en les properes competicions per intentar classificar-se per al mundial de pista coberta que es disputarà al mes de març en Belgrad.