Javier Reig oficialitza la seua candidatura com a president de Festers

Era un dels noms que ha sonat amb força com a possible candidat a la presidència de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia. I ha sigut ell mateix qui ha volgut oficialitzar la notícia. Javier Reig García ha fet pública la seua precandidatura com a president de Festers.

“Vull fer saber que em presente com a candidat a la presidència, recolzat per un equip de festers i festeres que ja han demostrat en ocasions anteriors, com jo mateix, poder oferir el nostre treball i la nostra dedicació per posar-los a disposició del bé comú dels nostres Moros i Cristians”, manifesta al comunicat.

Javier Reig manifesta del seu equip que “som un grup de gent que busca millorar i avançar en tots els aspectes, moguts per la il·lusió que solament la vida festera sap atorgar. Aquesta mateixa il·lusió que a mi m’espenta a presentar-me per a presidir la que és la casa de tots i totes, és la mateixa que detectava el meu pare, Emilio Reig, mentre va ser president en la Societat de Festers”.

Javier Reig va formar part de la junta directiva de Toni Morales com a vicepresident de la Societat de Festers. Forma part de la comparsa Kábilas i a hores d’ara la seua és la primera precandidatura que s’ha donat a conéixer per a succeir a José Rafael Sanchis en el càrrec que deixarà, previsiblement, a finals d’octubre principis de novembre.