Javier Reig presentarà candidatura per presidir la Puríssima

La pròxima setmana està previst que es presente la candidatura que encapçala Javier Reig com a opció aspirant per presidir l’Associació de Festes de la Puríssima. Serà davant de la junta gestora que actualment dirigeix Mari Carmen Esteve durant el procés electoral que està celebrant l’entitat.

La candidatura haurà d’aportar 50 signatures de socis com aval per ratificar la seua aspiració a la presidència. Cal recordar que el termini per a la presentació de candidatures expira el pròxim diumenge 20 de març a les 12 del migdia.

Javier Reig, segons ha pogut contrastar El Periòdic d’Ontinyent, està ultimant la configuració d’un equip en el qual hi haurà membres que han format part de l’última junta de Festes així com altres que s’incorporaran de nou a la mateixa.

L’aspirant a la presidència de la Puríssima va ser vicepresident de la Societat de Festers durant el mandat de Toni Morales entre els anys 2011 i 2014. Posteriorment va optar a la presidència de la mateixa institució en les eleccions que van tindre lloc en novembre de 2018. Ara formalitzarà la seua alternativa per a presidir les festes patronals de la ciutat. Ho fa des d’un perfil de soci prou actiu i constant a les celebracions religioses i populars vinculades a la Puríssima.

Després del tancament del període de presentació de candidatures el diumenge 20, s’obrirà un termini per a la seua revisió i possibles recursos fins al 3 d’abril. Finalment, les eleccions tindran lloc el dissabte 9 d’abril al saló d’actes del centre parroquial de Santa Maria entre les 9 i les 12 del migdia.