JM Textil, entre les empreses espanyoles que més creixen

És una de les empreses gasela d’aquest 2017, segons el rànquing elaborat per la revista d’economia Emprendedores i Iberinform. Venta Online JM Textil, empresa ontinyentina creada l’any 2012, ha sigut incluída en la llista dels 370 “nous negocis espanyols amb menys de 5 anys d’antiguitat, que han aconseguit créixer a un ritme superior al 20% durant els últims 3 anys consecutius”, segons es detalla en les bases del rànquing.

L’empresa d’Ontinyent està dedicada a la venda online de productes del textilhogar i porta molts anys “abanderant el comerç tèxtil a través d’internet en la comarca”, de fet, “som un referent gràcies al qual han nascut moltes tendes que s’han inspirat en nosaltres”, destaquen des de l’empresa.

Els propietaris d’aquesta firma gasela són quatre (Enrique Mollá, Jordi Mollá, Kike Mollá i Gonzalo Urenya) però atribueixen l’èxit aconseguit en aquests anys “al treball i esforç de tota la plantilla. Som una empresa molt familiar, cuidem molt a la gent i el nostre ambient de treball és únic”. Venta Online JMTextil ha invertit molt en “recursos i serveis per a aconseguir els èxits que avui estem tenint”.

Un dels socis d’aquesta empresa “tenia un negoci tèxtil i nosaltres vam saber veure, abans que ningú, l’adaptació d’aquest sector al comerç online. Creem una nova empresa perquè operara únicament online i amb molt de treball, sacrifici i reinvertint cada euro en noves millores per a l’empresa hem arribat fins a ací”. Actualment, “comercialitzem productes tèxtils en tota Europa”.