Joan Sanchis dimiteix com a regidor i diputat provincial

Aquest dimecres el regidor de La Vall Ens Uneix, Joan Sanchis, ha anunciat la seua dimissió.

El regidor d’Urbanisme i Patrimoni deixa el seu càrrec en l’Ajuntament d’Ontinyent, però també dimiteix com a diputat provincial.

Fa quatre anys Sanchis ja no volia presentar-se a les eleccions, però ho va fer, donades les circumstàncies polítiques del seu partit i ara afirma que “tinc ganes de tornar al meu lloc de faena en l’administració”.

La persona de La Vall Ens Uneix que s’incorpora a l’equip de govern és José Antonio Calabuig Oviedo, que ocupava el lloc 20 en la llista electoral d’aquest partit nascut a Ontinyent.

Les àrees municipals passen de 6 a 5 i les novetats són: Territori, Educació i Serveis Municipals, a càrrec del regidor Óscar Borrell; Cultura, Joventut i Esports, amb Àlex Borrell al capdavant, i amb Ferran Gandia com a regidor d’Esports i José Antonio Calabuig Oviedo, com a regidor de Biblioteca.

Pel que fa al càrrec de diputat, serà la primera tinent d’alcalde, Natàlia Enguix, la que ostente aquest càrrec en la Diputació de València.

No obstant això, Joan Sanchis serà qui dirigisca la pròxima campanya electoral de La Vall Ens Uneix, en totes aquelles poblacions on es presente aquesta formació política.

Joan Sanchis ha volgut agrair a tota la població la seua confiança i suport, així com als treballadors municipals i als seus companys de partit, especialment a Jordi Vila i a Jorge Rodríguez.