Jordi Gandia es troba disputant la 4a etapa de la Vuelta Hispania

Jordi Gandia amb el seu equipatge de color negre, casc blanc amb ratlles roges i verdes (esquerra) durant el campionat.

L’ontinyentí Jordi Gandia es troba participant en la Vuelta Hispania Sub23. Una carrera que naix amb la intenció d’emular el que suposa el Giro Baby per al Giro d’Itàlia i el Tour de l’Avenir per al Tour de França, i convertir-se així, en la prova sub-23 de la Volta a Espanya. Gandia (equip Dron Hopper- Gsport) hui es troba afrontant la quarta etapa, un recorregut que té per davant 153,6 km, i que està previst que acabe passades les 16 h a la Calle Larga de Tarazona (Aragó). Fins al moment que s’ha publicat aquesta notícia, l’ontinyentí ocupava la posició 23 en la classificació general; no obstant això, cal estar pendent dels resultats d’aquesta vesprada.

Gandia es desplaçava el dissabte fins a la localitat segoviana de El Espinar, encarregada de donar el tret d’eixida a la primera etapa de la història de la Vuelta a Hispania Sub-23. Gandia, quedava en la posició 53 d’aquesta primera etapa que tenia per davant un recorregut de 125,8 quilòmetres i una acumulació de 750 metres de desnivell positiu.

La segona etapa tenia lloc aquest diumenge, de nou amb 125 quilòmetres, però amb un perfil bastant diferent del dia anterior. Els ciclistes partien des de Santander rumb a la localitat de Boo de Piélagos, però abans havien de passar pel port La Braguía, encara molt lluny de la meta i a 700 metres sobre el nivell de la mar. En aquest segon tram l’ontinyentí va guanyar distància i quedava en la posició 27.

El tercer tram tenia lloc aquest dilluns arrencant des d’Astúries per a tornar a finalitzar a la regió càntabra. Amb un recorregut de 129,3 km per davant i 1.300 metres de desnivell Gandia aconseguia mantenir-se en la mateixa posició en finalitzar la carrera. L’última etapa tindrà lloc demà dimecres 28 de setembre amb un recorregut que connectarà les localitats de Borja (Saragossa) i Almazán (Soria).