Jordi Sempere farà el vídeo promocional de les Festes’19

L’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers, ha encarregat a Jordi Sempere la realització del vídeo que ha de promocionar la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent de 2019. Tant l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, com el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, han destacat la professionalitat de Sempere perquè continuarà promocionant la Festa, en format audiovisual, no sols a la nostra ciutat sinó també fora de les nostres fronteres.

Jordi Sempere és especialista en el sector audiovisual. Va començar la seua tasca professional en la televisió local MK Localia d’Ontinyent i posteriorment ha realitzat diferents serveis professionals audiovisuals en la Televisió Comarcal. A més, també col·labora amb diferents mitjans de comunicació autonòmics i nacionals, entre ells amb la divisió digital de El Periòdic d’Ontinyent. En 2018, crea la seua pròpia productora En Viu Media SL, llançant la marca Gent de les Comarques com a nova Plataforma Audiovisual Digital, especialitzada en la informació social de les comarques interiors valencianes.

Ha estat realitzador de la sèrie audiovisual Welcome to Ontinyent. Com a productor i realitzador ha treballat en la retransmissió en directe de diferents programes als últims anys, amb àmplies cobertures d’actes festius i culturals que s’han retransmés en directe per a tot el món, entre elles les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent i les festes patronals dedicades a la Puríssima.