Jorge Rodríguez confirma oficialment la seua candidatura

Era un secret a veus, però era l’única candidatura que no estava proclamada. Ara sí, la de Jorge Rodríguez al font de la Vall ens Uneix tanca (si no sorgeixen més sorpreses) el ventall d’alcaldables que es presenten per a les eleccions del 28 de maig. Tots hòmens. Cap dona. A més de Rodríguez, aspiraran al càrrec Nico Calabuig (Compromís), Rafa Soriano (PP), José Antonio Martínez (PSPV-PSOE), Jordi Alonso (EU-Podem) i Andrés Navalón (VOX).

Jorge Rodríguez va ser elegit ahir en l’assemblea extraordinària que va celebrar el partit del qual és secretari general, La Vall Ens Uneix, i que el va proclamar candidat per unanimitat.

Tal i com ja va avançar el passat estiu en una entrevista a El Periòdic d’Ontinyent, Jorge Rodríguez ha confirmat la seua intenció d’aspirar a revalidar el càrrec amb independència de la sentència que espera pel Cas Alqueria. L’actual alcalde ja mantenia en aquella entrevista que si la sentència era contrària la recorreria i arribaria fins a l’última instància. A poques setmanes per a que es tanque el termini per a la presentació de llistes, encara està pendent de la resolució de la justícia.