Jorge Rodríguez felicita el pilotari Iván Esparza i la kungfuteca Júlia Francés pels seus èxits esportius

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha felicitat els esportistes Iván Esparza (Pilota) i Júlia Francés (Kung Fu) pels seus recents èxits esportius. Acompanyat pel regidor d’Esports, Ferran Gandia, i el regidor d’Educació i Territori Òscar Borrell, l’alcalde rebia, en primer lloc, la jove Júlia Francés, de sols dotze anys i membre del club Makey Chuan Ontinyent, qui va quedar 1ª classificada en les modalitats Talou Mans Buides i Talou Armes Xineses dins del XXVII Campionat d’Espanya de Kung Fu disputat en Azuqueca de Henares; a més d’obtenir una doble medalla d’or en el Campionat Autonòmic de Wushu de Castelló de la Plana, classificant-se per al campionat d’Espanya d’aquesta modalitat. Soler acudia acompanyada per familiars i Ximo Olcina en representació del club, i rebien els ànims de l’alcalde i els regidors per continuar creixent com a esportista i com a persona.

Tot seguit, Jorge Rodríguez rebia el pilotari Iván Esparza, primer ontinyentí en proclamar-se guanyador de la màxima competició de Raspall, la “XL Lliga CaixaBank de raspall”, després d’imposar-se el passat diumenge amb l’equip de la Llosa de Ranes al costat de Murcianet i Ricardet enfront de l’equip de Xàbia, integrat per Vercher, Lorja i Néstor, pel marcador de 30 a 20, en una disputada final a la Llosa de Ranes on van assistir els regidors Ferran Gandia i Òscar Borrell, així com una nombrosa representació de l’afició d’Ontinyent. La “Lliga Caixabank”, considerada la “Champions League” d’aquest esport, és la competició de més alt nivell de l’esport de la pilota, organitzada per la Fundació de Pilota Valenciana.

Tant l’alcalde com els regidors felicitaven pel seu triomf a Iván i al seu company Murcianet, que acudia al costat d’ell i també amb Ismael Penadés, del Club de Pilota Ontinyent. Tots coincidien en qualificar “d’èxit històric” el títol de lliga obtingut per l’ontinyentí, al qual definien com a “tot un referent no sols a la pilota sinó a l’esport ontinyentí en general”. Iván agraïa la rebuda i manifestava “esperar que siga un costum i repetir-la en dos mesos per la victòria en l’Individual”, tot destacant i agraint que Ontinyent cada vegada s’interesse més per l’esport de la Pilota.