Adults i escolars del Triatló Ontinyent participen en el Triatló i el Duatló d’Orpesa del Mar

Aquest cap de setmana el municipi castellonenc d’Orpesa ha acollit la primera de les tres proves en format triatló de la Lliga de Clubs Caixa Popular organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i el Duatló Escolar, puntuable per a la Fase Autonòmica i integrat al calendari dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.
Dissabte de matí va ser el torn de les i els adults del Club Triatló Ontinyent amb la seua participació en el primer triatló de l’any: el Triatló per relleus Mixtos d’Orpesa del Mar. Es tractava d’una prova de distància supersprint, on cadascun dels membres de l’equip havia de completar 250 metres de natació, 6 quilòmetres de ciclisme i 2.000 metres de carrera a peu abans de passar el testimoni al següent company. El temps total de l’equip, format per dues xiques i dos xics, seria la suma total dels quatre components.
L’equip format per Marta Tolsà, Ana Maria Candrea, Jordi López i Sergio Juan va estar l’encarregat de representar el club ontinyentí en la Lliga de Clubs, aconseguint la 5a posició per als xics i la 10a per a les xiques. Un segon equip format per Elisa Albert, Eva Gandia, Pau Minguet i Sergio Revert va prendre l’eixida de la categoria Open.
El mateix dissabte de vesprada es va disputar el Duatló Escolar d’Orpesa del Mar, on el Triatló Ontinyent va participar en les categories infantils, cadet i juvenil amb 8 xiquetes i xiquets.
La Lliga de Clubs on participa el grup d’adults continuarà aquest cap de setmana en Vinaròs amb la cinquena prova del calendari (el segon triatló de la temporada), la qual es disputarà en format triatló contra rellotge per equips.