Jorge Rodríguez replega propostes de més de 60 associacions de l’àmbit sociosanitari i cultural per continuar millorant la ciutat

L’alcalde d’Ontinyent i candidat d’Ontinyent Ens Uneix, Jorge Rodríguez, replegava en la vesprada i nit d’aquest dimarts les impressions i propostes de més de 60 associacions de l’àmbit sociosanitari i cultural per continuar millorant la ciutat.

Jorge Rodríguez es reunia, en primer lloc, a la seu d’Ens Uneix amb les associacions sociosanitàries, acompanyat per les regidores i membres de la llista electoral Sayo Gandia i Paula Soler. Posteriorment, al pati exterior de la Sala Gomis, es reunia amb les entitats vinculades al sector de la cultura, festes i tradicions, acompanyat en aquesta ocasió pels també regidors i membres de la candidatura a les eleccions que venen municipals Àngels Muñoz, Àlex Borrell, Ferran Gandia i José Antonio Calabuig Oviedo.

El cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix destacava la importància “d’escoltar a les persones per poder després presentar el programa electoral que més i millor atenga la seua il·lusió i anhels. Tot i que al llarg de tota la legislatura hem mantingut un contacte directe amb les associacions, hui hem volgut ajuntar el sector sociosanitari i el cultural i festiu per arreplegar les seues propostes de primera mà per afegir-les, enriquir-les, fer-les nostres i incloure-les al nostre programa, on de segur moltes de les persones assistents a aquestes reunions veuran reflectides i sentiran com a pròpies les idees i propostes que plantejarem”, avançava.