S’inicia la instal·lació de tecnologia LED a l’enllumenat del Pont del Salt del Bou

La Regidoria d’Enllumenat ha informat sobre l’inici dels treballs d’instal·lació de lluminàries de tecnologia LED al Pont del Salt del Bou. Aquesta actuació ha sigut una reivindicació de la Regidoria d’Enllumenat durant tota la legislatura, ja que la conservació i el manteniment de la Ronda Oest on s’ubica el Pont del Salt del Bou, correspon a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

En paraules del regidor d’Enllumenat Paco Penadés, “el Pont del Salt del Bou és una infraestructura fonamental d’Ontinyent i des de fa anys hem constatat com a poc a poc han anat apagant-se molts dels tubs fluorescents que il·luminen tant el pas de vehicles com la zona de pas dels vianants. Per això hem estat insistint a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, perquè actuara com a propietària de la instal·lació i substituirà els tubs fluorescents que es troben fora de funcionament”.

Les peticions de la Regidoria d’Enllumenat s’han fet a través de l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament d’Ontinyent, rebent la corresponent resposta el passat mes de febrer per part del Servei Territorial d’Obres Públiques de València.

Els treballs consisteixen en la substitució de totes les lluminàries que van ser instal·lades quan es va construir el Pont del Salt del Bou l’any 1997, per tecnologia LED que ajudarà a reduir el consum elèctric i millorarà els nivells d’il·luminació existents.

El regidor Paco Penadés destacava que “el Pont del Salt del Bou és una infraestructura simbòlica per a la ciutat d’Ontinyent, per la qual passen més de 6.000 vehicles cada dia i aquesta intervenció suposarà una millora substancial pel que respecta a la seguretat de vehicles i vianants i també pel que fa al valor arquitectònic del pont”. Així mateix, recordava que “gràcies a la col·laboració de totes aquelles persones que han contactat amb la regidoria mitjançant l’adreça de correu regidoria.enllumenat@ontinyent.es, hem insistit en la necessitat d’aquesta actuació, que per fi serà una realitat”.