Pòdium per a tres membres de l’escola del Club Ciclista d’Ontinyent

L’escola de ciclisme d’Ontinyent està d’enhorabona. I és que tres dels seus ciclistes van arribar al pòdium en la prova d’escoles de ciclisme de la província de València, celebrada diumenge passat 23 d’abril, en la localitat de Picassent.

Així, José Manuel Perales i Fran Gramage van aconseguir la primera posició en les categories superiors, Infantils de primer any i de segon any, seguint José Manuel en la seua línia i pujant Fran per primera vegada aquesta temporada al més alt del pòdium. Vera Mollá es va classificar, una vegada més, en segon lloc, de la categoria Promeses dones de segon any.

Dels més xicotets, Maties Mestre i Erik Mollá van obtenir l’11a i 15a posició en Promeses de primer any i Leo Francés va ser el 8é en segon any. Julen Moltó va ser el 9é en Principiants de segon any i en Alevins, Pau Vallés va ser el 8é en primer any i Andreu Sansaloni el 9é en segon any.

Ja en infantils, acompanyant a Perales, Alex Vallés va aconseguir la 13a posició i Àlex Tortosa la 16a en primer any i amb Fran en segon any van córrer Sergi Ribera i Dani González amb un gran 7é i 11é lloc respectivament, així com Beltran Raso que està obtenint cada vegada millors posicions, acabant en aquesta ocasió el 18é. Aquest pròxim cap de setmana, cita doble amb carrera a Castellar el dissabte 29 d’abril i a la Pobla Llarga el dilluns 1 de maig.