El PP proposa crear un espai jove dins d’El Teler

“Els joves d’Ontinyent han de ser escoltats. Comptar amb una localitat que responga a les seues necessitats, que construïsca una agenda que els siga útil”. Aquesta és la proposta de Rafa Soriano, el candidat del Partit Popular a l’alcaldia d’Ontinyent. La formació ha treballat una sèrie de mesures per a donar resposta al que consideren un abandó dels joves, que no disposen dels espais d’oci i cultura que busquen a Ontinyent, “oblidats per un equip de govern que no compta amb ells”, va ratificar Soriano.

Així, el Partit Popular proposa la creació d’una discomòbil itinerant per tots els barris durant tots els mesos de l’any, que a més puga tindre càmeres de seguretat en les zones d’oci per a garantir el bon comportament i la convivència. També exigeix la potenciació dels Programes d’Oci per a adolescents (de 14 a 18 anys), fent ús real de les instal·lacions de l’Espai Jove, oferint mensualment activitats que siguen d’interés per a ells. Ha d’erigir-se com un punt d’assessorament sobre viatges solidaris, camps de treball, formació de voluntariat, assessorament dels diferents voluntariats que hi ha en la Comunitat, viatges interraïl, etc. A més, exigeix la creació d’un nou Espai Jove en el centre comercial El Teler, ja que és un punt de trobada de molts menors entre 12 i 17 anys.

El PP considera vital l’establiment d’una sala de concerts estable i que, alhora, permeta el sorgiment de nous grups de músics i s’establisca com a sala d’assajos. Seria complementat amb la generació de nous grups d’activitats culturals i d’espais de trobada on els joves puguen expressar les seues inquietuds o necessitats.

Per als xiquets més xicotets s’exigeix la millora dels parcs infantils a través de la posada de cautxú en les zones lúdiques dels parcs d’Ontinyent i la creació de parcs d’integració social. Segons Soriano: “Les actuacions indicades són algunes de les propostes recollides fins al moment. Però no són les últimes, ja que són continus els suggeriments que ens arriben per a fer d’aquesta, la nostra ciutat, un punt de trobada de la Vall d’Albaida. La nostra intenció és crear una bústia per a escoltar les propostes dels veïns i veïnes. Ontinyent ha de millorar, però només es farà si tenim un equip de govern que escolta. L’actual no ho fa”.