Jorge Rodríguez incorpora Begoña Muñoz i Alfonso Soler a la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix a les municipals del 28-M

La candidatura de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, per a les eleccions del pròxim 28 de maig suma a dues noves incorporacions per als seus llocs d’eixida. Es tracta de Begoña Muñoz i Alfonso Soler, persones vinculades professionalment al món de l’esport i de la salut i amb arrelament en associacions i clubs de la ciutat.

Begoña Muñoz, graduada en Filologia Hispànica i Tècnica Superior en Radiologia i Medicina Nuclear i en Esports, treballa des de fa anys en l’àrea d’esports de l’Ajuntament d’Alcoi. Ocuparà el lloc 13 de la candidatura. Per part seua, Alfonso Soler, situat en el lloc 17 de la llista, és professor d’Educació Física en l’IES Vermellar de l’Olleria.

Totes dues incorporacions s’enquadren dins del procés de “renovació generacional” de la candidatura de Jorge Rodríguez i d’incorporació de persones “amb un gran coneixement de la ciutat i una estreta vinculació” als diferents àmbits socials, culturals, festius i esportius d’Ontinyent. “La candidatura d’Ontinyent Ens Uneix integrarà l’enorme experiència acumulada aquests anys en la gestió municipal amb la presència de persones noves que aporten noves visions de la realitat d’Ontinyent”, han exposat des d’Ens Uneix. La llista completa es coneixerà i s’aprovarà aquest dijous en l’assemblea de l’agrupació local.

En aquest sentit, Begoña Muñoz, de trenta-sis anys, col·labora amb entitats com Anima i manté vincles amb el Ballet Masters. Centrada en la salut i l’esport inclusiu i igualitari, Muñoz és a més corredora habitual de maratons, trails i curses populars. En el cas d’Alfonso Soler, de quaranta-quatre anys i pare de dues xiquetes, ha estat jugador de l’Ontinyent CF i fundador i actual directiu de l’Ontinyent 1931. Membre de la colla de xirimiters i tabals El Regall, Soler, també va ser directiu del club de tenis Helios.