Jorge Rodríguez reb a l’Ontibasket, participant en la I lliga nacional 3×3 Indoor

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Esports, Ferran Gandia, rebia aquest dijous en l’Ajuntament a una delegació de representants del club Ontibasket, que esta temporada ha debutat en la primera lliga nacional de 3×3 indoor que es disputa a Espanya des del passat mes d’octubre i fins al proper mes de maig.

Des de l’Ontibasket, Nacho Castelló, Rafa Micó, Adrián Cuesta i Tomas Sanchis explicaven a l’alcalde que la competició és puntuable per a la classificació FIBA 3×3, amb un alt nivell esportiu i equips participants d’Extremadura, Catalunya, Andalusía, Galícia, Conunitat Valenciana, Castella la Manxa, Canàries i Andorra. Els membres del club també departien amb l’alcalde i el regidor al voltant de la lliga local “Ontibasket”, que celebrarà aquest dissabte des de les 9:30 hores al parc de Pere IV la seua competició de Copa, amb 12 equips i concursos de triples i habilitats.

El primer edil i el regidor rebien com a obsequi una samarreta personalitzada del club, a la part frontal qual es pot veure un “skyline” amb algunes de les construccions més emblemàtiques de la ciutat, així com la imatge de marca d’Ontinyent. Jorge Rodríguez i Ferran Gandia animaven al club a seguir promovent l’activitat esportiva, i a l’equip de la lliga nacional 3×3 a seguir difonent el nom de la ciutat per tota Espanya.