José Antonio Martínez (PSPV-PSOE) constata les necessitats del teixit empresarial d’Ontinyent

El candidat socialista a l’Alcaldia d’Ontinyent, José Antonio Martínez, i membres del seu equip s’han reunit en els darreres dies amb ATEVAL i COEVAL “per tal d’escoltar les seues problemàtiques i atendre les seues propostes”. A més, Martínez va aprofitar per a exposar a l’empresariat les propostes incloses en el seu programa electoral.
En aquest àmbit, l’alcaldable socialista destaca l’aposta “per habilitar-hi nou sòl industrial que siga assequible, públic i de qualitat per tal de facilitar la reindustrialització i el creixement de les nostres empreses així com l’establiment de no-ves”. Igualment, Martínez apunta a “la revitalització del Consell econòmic i social per a impulsar la participació activa de tots els agents implicats en el desenvolupament d’Ontinyent i fomentar una vertadera cultura econòmica”.
En les reunions mantingudes, José Antonio Martínez va constatar “la valoració positiva de l’empresariat cap a les inversions en marxa per a poder modernitzar infraestructures claus que redunden en una major competitivitat com l’ampliació de la CV-60 de la Generalitat presidida per Ximo Puig o la renovació de la línia fèrria Xàtiva-Alcoi impulsada pel govern de Pedro Sánchez”. En la mateixa línia de guanyar el futur entra “l’aposta decidida per les energies renovables i l’electrificació”, segons el candidat socialista, que marca el Fons europeu de recuperació.
Martínez va recordar la presència recentment dels directors generals de Formació professional i de LABORA, Manolo Gomícia i Rocío Briones, per mostrar l’alineació del PSPV-PSOE d’Ontinyent amb els postulats autonòmics en “la dinamització de la preparació per a l’ocupació, especialment en el tèxtil, a través de les relacions amb els centres educatius”, tal com va reivindicar l’empresariat. Així, l’alcaldable del PSPV-PSOE va qualificar de “clau” aquesta línia de “dotar a les empreses de mà d’obra qualificada”.
Finalment, José Antonio Martínez i el seu equip es van comprometre a agilitzar al màxim la concessió de llicències i la resta de tràmits administratius “enfront de la lentitud i les excessives traves burocràtiques del govern actual”. Així mateix, el candidat socialista concloïa amb la “importància de potenciar la cooperació publicoprivada per a la màxima captació de fons europeus” i criticava l’absència d’Ontinyent en el programa ERTEFE per a la contractació d’experts en la matèria.