Jorge Rodríguez anuncia l’homologació de la piscina coberta i la remodelació del pavelló amb fons europeus

L’alcalde d’Ontinyent i candidat d’Ontinyent Ens Uneix, Jorge Rodríguez, ha anunciat que les obres de remodelació integral previstes a la piscina coberta municipal serviran per a homologar-la per a competicions oficials. Així mateix, va avançar que el pavelló del Poliesportiu serà sotmés a una remodelació dels seus espais gràcies a un projecte en què es treballa i per al que se sol·licitarà altra ajuda europea. Són algunes de les línies de treball per a la pròxima legislatura que Jorge Rodríguez explicava a prop de 30 associacions i entitats esportives locals en una reunió que tenia lloc al trinquet municipal, dins del cicle d’encontres que l’alcalde està duent a terme de manera prèvia a l’elaboració del programa electoral d’Ontinyent Ens Uneix per a les eleccions del 28 de maig.

Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat per diversos regidors i membres de la llista vinculats a l’esport (Òscar Borrell, Ferran Gandia, Begoña Muñoz i Alfonso Soler), també explicava altres línies d’acció com l’impuls al vincle i treball conjunt entre els clubs esportius i la Universitat de València, que compta amb una titulació al Campus d’Ontinyent directament vinculada a l’activitat esportiva (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). En aquest sentit, es crearà una comissió per impulsar la formació en àmbit esportiu i la relació de l’alumnat amb els clubs, afavorint per exemple que els treballs de final de carrera puguen atendre necessitats de les entitats esportives locals, plantejant-se també l’impuls a una línia de beques d’àmbit esportiu des de la Fundació Universitària Campus Ontinyent. L’alcalde també explicava que està treballant-se en una subvenció del Consell Superior d’Esports vinculada al turisme esportiu sostenible.

El cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix destacava l’ambient cordial i constructiu de l’encontre, al qual es van replegar diferents impressions, suggeriments i peticions que seran tingudes en compte a l’hora d’elaborar el programa per a la següent legislatura. El regidor d’Esports i membre de la llista, Ferran Gandia, destacava l’alta participació en la reunió, on es repassaven “els 4 anys de contacte directe amb les entitats i associacions” dut a terme de la regidoria que han gestionat Òscar Borrell i ell mateix, “una bona comunicació que volem mantenir la pròxima legislatura”, manifestava.