José Manuel Perales, campió autonòmic de pista

La temporada per al Club Ciclista Ontinyent continua en marxa i el recent cap de setmana no s’aturava la competició, com sí que ha passat en altres esports, pel dia de Sant Josep. Així, el diumenge, l’equip de pista de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent participava en el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana celebrat en el velòdrom Lluís Puig de València.

L’equip d’Ontinyent va estar integrat per cinc joves ciclistes: José Manuel Perales, Carla Sanchis, Fran Gramage, Sergi Ribera i Joan Sanchis. Tots aquests esportistes van fer una gran actuació, “jugant un gran paper en el desenvolupament de totes les proves i sent en moltes d’elles els vertaders protagonistes expliquen des de l’escola ontinyentina.

Pel que fa als resultats, destacar que José Manuel Perales va ser campió autonòmic de pista en la modalitat de Punts Aleví. No va ser l’únic triomf de la jornada, ja que els seus companys Sergi Ribera i Carla Sanchis aconseguien la medalla de bronze en les modalitats d’Eliminació Infantil i de Punts Infantil Femení, respectivament.

Encara que Fran Gramage i Joan Sanchis no van obtenir la seua recompensa en el medaller, “van intentar diverses escapades que donaren moviment a la competició”, destaquen des del Club Ciclista Ontinyent. Sense dubte una competició en la qual el balanç per a l’entitat  esportiva local és més que positiu, amb un campió autonòmic i dos tercers llocs.