Una part de l’Avinguda Albaida s’enfonsa per les pluges

L’episodi de pluges viscut aquestes dues últimes setmanes estan deixant algun imperfecte que altre en el mobiliari urbà d’Ontinyent. El mes de març continua batent rècords quant a precipitacions acumulades. Des de principi de mes ja s’ha registrat el 60% de les pluges que solen haver-hi en un any (332 mm de 572 mm). Només en aquest mes ha plogut més la meitat (més de 330 mm aprox.) del que va caure en tot l’exercici de 2021 (618 mm aproximadament).

Fruit de les precipitacions continuades,en alguns carrers d’Ontinyent s’han registrat alguns incidents, principalment caigudes de rebles i despreniments. L’Avinguda Albaida es veia afectada a principis d’aquesta setmana després que en un tram d’aquesta s’enfonsés. L’espai ja ha estat acordonat amb tanques.

Així mateix, no ha estat necessari tallar el trànsit d’aquesta. Fonts municipals han explicat a aquest periòdic que una vegada deixe de ploure s’actuarà en la zona per a avaluar l’estat de la carretera. Per a això, s’introduirà una càmera per dins de les canonades per a analitzar el seu impacte, i una vegada resolt es tornarà a tapar amb ciment.