José Vila, 2n en el Campionat Nacional Unbroken Race

L’ontinyentí José Vila continua sumant èxits i punts dins de la classificació de la  lliga nacional d’OCRA 2022. El jove esportista participava fa uns dies en el Campionat Nacional Unbroken Race a Onda, on quedava en segona posició. Concretament, Vila participava en la modalitat 100 metres Ninja Track. Una cursa, d’onze obstacles, per a la qual tenia dos intents i en el qual se seleccionaven els huit millors cronos. L’ontinyentí aconseguia la classificació per als octaus de final i arribava a la final, on quedava segon, de quasi 70 participants inscrits.

Però aquesta no era l’única competició per a José, qui, en el mateix esdeveniment, participava també en el campionat per equips, que dant en 5a posició, junt amb els seus dos companys. Aquests resultats serveixen a l’ontinyentí per a situar-se primer en la lliga de la Comunitat Valenciana i primer en la lliga nacional d’OCRA 2022. “Ara mateix estem a mitjan temporada, ja que aquesta finalitza en desembre”, conta Vila.

Per a continuar preparant la temporada, l’ontinyentí compagina el seu treball amb una forta preparació, exercitant-se sis dies a la setmana, dels quals quatre dies entrena carrera i tres força, fent un dia doble sessió.

VAL DI FIEMME

Amb el suport d’Intersport Rull i Batmar Ontinyent, José Vila s’enfrontarà la pròxima setmana a un nou repte esportiu, l’OCR European Campionship Italia en el Val di Fiemme a la província de Trentino.