Juan Carlos Ferrero continua estant en el més alt del tenis

L’ontinyentí Juan Carlos Ferrero als seus 38 anys està coronant el tenis de veterans i s’està consolidant com un dels millors del món. El tenista ha tornat a revalidar l’ATP Champions Tour, un trofeu que és considerat la competició reservada per a les llegendes de l’esport i que ve a engrossir els títols que ha aconseguir durant la seua carrera esportiva com el de Roland Garros en 2003, 4 títols Màsters 1000, 3 Copa Davis, en 2000, en 2004 i en 2009.

El d’Ontinyent es va imposar en la final de l’ATP Champions Tour, torneig que es va celebrar en el Royal Albert Hall de Londres, a l’alemany Tommy Haas amb un resultat de 6-4 i 7-6, exnúmero 2 del món. Un encontre que ha estat qualificat pels organitzadors com una de les millors finals en els 24 anys d’història del torneig i que el públic assistent va gaudir de bo, en un ambient de respecte. L’any passat Juan Carlos Ferrero també va fer seu el trofeu en imposar-se a Marat Safin, exnúmero 1 del món per 6-3 i 6-4.

Sens dubte un triomf per al tenista de 38 anys que segueix demostrant que té molt de tenis encara que oferir. Segons afirma el tenista i que s’arreplega a la secció de notícies de la web de la Champions Tour, “Definitivament em recorda quan estava competint en l’ATP World Tou. Encara tinc alguna cosa, la qual cosa és bo”.